Knoppen in de orchidee

Knoppen in de orchidee van J..M de Jong-Jansen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Knoppen in de orchidee van J..M de Jong-Jansen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 564089
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Deze wit met roze orchidee heeft een prachtige streep op haar bloemen. Deze bloemen worden vaak gebruikt voor corsages en in boeketten. Er komen bij deze weer wat nieuwe jonge bloemen aan.
This pink with white orchid has beautifull stripes on the flowers. The flowers are often used at weddings for corsages and bouqets. The new young flowers are growing at this orchid.
Dieser rose orchidee hat prachtige streifen auf die blater. Dieser blume wird gebraucht fur corsages auf eine heirat. Die neue junge blumen kommen an dieser orchidee.

Dit werk wordt aangeboden door J..M de Jong-Jansen

J..M de Jong-Jansen profielfotoNaast mijn werk als verpleegkundige is fotograferen een hobby waar ik me uren mee kan vermaken.
In mijn volkstuin en in de natuur ben ik dus vaak fotograferend bezig tussen al die vrolijke kleuren, planten, bloemen, allerlei kleine insecten en er zijn prachtige vlinders.
Spontaan een wandeling 'met mijn camera op pad' geeft mij een ook een groot plezier en wat mij onderweg opvrolijkt leg ik vast en die interesse van dat moment wil ik graag delen.
Ook macrofotografie heeft mijn interesse en hopelijk werkt het weer dan een beetje mee en kunnen de diertjes wachten tot ik een leuk plaatje heb kunnen maken :-), zo ja.... zullen deze foto's ook hier te zien zijn.
Ik vindt het leuk om feedback te krijgen en het is een hele eer voor me als 'mijn werk aan de muur' bij iemand zou hangen.

Alle werken