Koeien onderonsje

Koeien onderonsje van Yvonne van Driel

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 413957

Koeien onderonsje van Yvonne van Driel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!
Koeien onderonsje van Yvonne van Driel

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze prachtige koeien hebben een onderonsje in de stal. Van de melk die ze produceren wordt heerlijke boerenkaas gemaakt. Je kunt ze bijna aanraken, en de prachtige ogen stralen rust en tevredenheid uit. Een exclusieve plaat van een uniek moment.

Over Yvonne van Driel

Yvonne van Driel profielfotoMijn naam is Yvonne van Driel , professioneel bedrijfs-agrarisch fotograaf en eigenaar van A3impressies gevestigd in Friesland. Mijn passie ligt bij de koe. Ik ben nauw betrokken bij de agrarische sector. Vanuit dat uitgangspunt en de affiniteit die ik heb met deze sector fotografeer ik de dieren net even anders waarbij hun schoonheid en kwetsbaarheid prachtig tot zijn recht komt. Niet alleen buiten maar ook binnen aan de muur. U kunt werken aankopen voor uw prive omgeving maar zeker ook in kantoor-omgevingen komen agrarisch gerelateerde beelden goed tot zijn recht.

Alle werken