Köln - Dom und Hohenzollernbrücke (3)

Köln - Dom und Hohenzollernbrücke (3) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Köln - Dom und Hohenzollernbrücke (3) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 132637
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is gemaakt in de Duitse stad Keulen op een avond in november 2014. Op de foto zijn de Dom en de Hohenzollernbrücke te zien.
Ik vond het prachtig om te zien hoe mooi de Dom en deze brug verlicht zijn. Zeker in combinatie met elkaar. Hier kan ik erg van genieten.
De foto is gemaakt met behulp van een statief en een afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 30 seconden en het diafragma f11.

Dit werk wordt aangeboden door Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken