Koffie verkeerd

van Corina Scheepers-de Mooij

- Werkcode: 73 425

Corina Scheepers-de Mooij over Koffie verkeerd

Voor deze creatie heb ik een door mij gemaakte foto van een kop en schotel als basisfoto gebruikt. Door deze foto op vele manieren te manipuleren, ben ik tot dit resultaat gekomen. Doordat ik veel verschillende basisfoto's gebruik, komen er veel verrassende creaties uit.
Koffie verkeerd vind je in de categorieën Abstract, Beeldmanipulatie, Fotografie, Fotowerk, Koffie verkeerd, fotocreatie, koffiekop, kop en schotel en muurdecoratie.
Corina Scheepers-de Mooij profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Corina Scheepers-de Mooij

Mijn naam is Corina Scheepers. Wat begon als een leuke bezigheid, is uitgegroeid tot een serieuze hobby. Zowel het fotograferen zelf als het bewerken van foto's doe ik met veel plezier.Enige tijd geleden is het idee ontstaan om met mijn zelfgemaakte foto's (vooral natuurfoto's) fotocreaties te gaan maken.
Via werk aan de muur wil ik mijn werk aan u voorstellen in de hoop dat deze bij u in de smaak zal vallen of dat u er in ieder geval met veel plezier naar kijkt.Doordat ik genoeg fotomateriaal heb, zal ik regelmatig nieuwe werken toevoegen. Ook bied ik via werk aan de muur een aantal van mijn foto's aan.

Alle werken van Corina Scheepers-de Mooij


Waarom je kiest voor Koffie verkeerd op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Koffie verkeerd van Corina Scheepers-de Mooij

Koop de foto Koffie verkeerd van Corina Scheepers-de Mooij op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 73 425
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
148 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.