Koi Pond Singapore

van Sandrine Lambert

- Werkcode: 100370

Sandrine Lambert over Koi Pond Singapore

2014 Aquarel op papier

Voor mij is het schilderen van dieren of natuur vrij nieuw. Ik deed het eerder al, als oefening, maar het is pas sinds we voor een tijdje in Singapore wonen dat ik de schoonheid ervan echt zie. Nooit gedacht dat een koi vijver zoveel rust kon brengen en dat de diversiteit aan vlakken, kleuren en structuren zo zou kunnen fascineren.
Koi Pond Singapore vind je in de categorieën Aquarel, Azië, Blauw, Dieren, Modern, Rood, Rust, Sandrine Lambert, Schilderijen, Singapore, Slaapkamer, Water, Watersport en koi vissen.
Sandrine Lambert profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sandrine Lambert

Sandrine Lambert (1974) is een Belgische auteur en illustrator van vooral poëzie en kinderboeken. Daarnaast schildert ze en speelt ze muziek. Meer info over haar werk vind je op https://www.avondroodboeken.be

Alle werken van Sandrine Lambert


Waarom je kiest voor Koi Pond Singapore op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Koi Pond Singapore van Sandrine Lambert

Koop dit schilderij Koi Pond Singapore van Sandrine Lambert als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 100370
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.