Kolibrie in een Explosie van Bloemen, Kleuren en Veren van Eva Lee

Werkcode: 1 165 822 Kopieer de werkcode

Eva Lee profielfoto Dit fine art beeld legt de betoverende pracht van een kolibrie vast, zwevend te midden van een weelderige explosie van bloemen, kleuren en veren. De levendige kleuren en intrigerende details van de kolibrie en de bloemen maken dit kunstwerk een ware eye-catcher. De elegante veren van de kolibrie voegen een extra dimensie toe aan de compositie, waardoor een uniek en fascinerend beeld ontstaat dat de schoonheid van de natuur op een kunstzinnige manier weergeeft.

Dit kunstwerk zou uitstekend passen in een modern, boho, botanisch of natuurlijk geïnspireerd interieur. Het kan een opvallend accent zijn in een woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of andere ruimte waar een levendige en unieke kunstwerk gewenst is. De kleurrijke en betoverende uitstraling van de kolibrie en de bloemen kunnen een vleugje magie en schoonheid toevoegen aan elke ruimte, en het kunstwerk kan dienen als een conversation piece en blikvanger in het interieur.

Voor vragen neem gerust contact op!

Dit werk wordt aangeboden door Eva Lee

"Waar ai & kunst samenkomen."

Met een grote liefde voor dieren en een enorme fascinatie voor technologie, heb ik me volledig toegewijd aan het creëren van unieke AI-kunstwerken voor jouw interieur. Door mijn scherpe oog voor detail en mijn gevoel voor esthetiek, heb ik ontelbare uren besteed aan het ontwikkelen van deze prachtige portretten die perfect zijn om aan jouw muur te hangen.

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en AI-algoritmen heb ik mijn eigen unieke stijl gecreëerd.

Met een groot hart voor dieren & mensen en mijn missie om technologie & kunst te combineren, nodig ik je van harte uit om te genieten van deze prachtige AI-kunstwerken en om een stukje van deze unieke stijl in jouw huis te brengen. Ik ben er trots op om mijn passie voor kunst en technologie te delen met jou en om deze kunstwerken aan te bieden die zeker een gespreksonderwerp zullen zijn.

Meer weten over Eva Lee?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

M
Nederland
5 / 5

Goede kwaliteit en service
Een prachtig werk besteld voor de verjaardag van mijn man. Het werk is speciaal op tijd gemaakt en ingelijst zodat ik het op tijd had voor zijn verjaardag! Echte service op maat!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Marie Louise
Nederland
5 / 5

Super professioneel en klantvriendelijk!
Vanuit het buitenland contact met Werkaandemuur.nl Zeer behulpzaam, efficiënt, vriendelijk en leveren naar verwachting. Door goede verpakking is de bestelling in optimale conditie aangekomen. Een aanrader!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Birgit
Nederland
5 / 5

Ziet eruit zoals website
Hele mooie schilderij ontvangen, ziet er uit zoals foto op website. Levering ging helemaal prima. Je kan zelfs op maat laten maken indien je maat er niet tussen zit en is daarnaast goed betaalbaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2023
Ben Blatter
Nederland
5 / 5

Geheel volgens wens geleverd, en met de app vooraf op mijn wand kunnen bekijken

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Celeste
Nederland
5 / 5

Mooie canvas
Mooie canvas besteld, netjes op de hoogte gehouden over het beloop. Op tijd geleverd. Supergoed verpakt en de print is ook erg mooi. Precies volgens verwachting. Er zat een certificaat bij dat de print 10 jaar niet vervaagt. Ik ga er vanuit dat dit ook zo zal zijn. Heel blij mee. Als ik nog eens een canvas wil aanschaffen dan zal ik dat zeker weer hier bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Ken
Nederland
5 / 5

Aankoop perfect verlopen! Top service van Werk aan de muur!
Heb bij mijn bestelling het verzoek gedaan om deze binnen 3 dagen te leveren. Werk aan de muur heeft mijn verzoek gehonoreerd en zelfs een dag eerder geleverd dan gevraagd! Top service derhalve een groot compliment voor Werk aan de muur! Maar ook het “schilderij” dat ik heb besteld is prachtig! (Al is het niet voor mijzelf; is een kado, vandaar mijn “deadline” van 3 dagen).

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Kelly
Nederland
4.5 / 5

Top service en kwaliteit!
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop! De kwaliteit is prachtig en de service heel netjes. Na ontvangst bleek een frame deel beschadigd te zijn tijdens het transport. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel het nieuwe onderdeel opgestuurd. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
Ingeborg
Nederland
5 / 5

Alle lof voor jullie !! Goede en prettige communicatie, snelle levering en nu een werkelijk prachtig canvas print aan de muur !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2017
Hanneke
Nederland
4.5 / 5

Alleen maar positieve klanken
Mooie website, eindeloos veel verschillende wandversieringen en alles eenvoudig aan te passen en te bestellen. Prima levering en prima service. Ik ga vast vaker gebruik maken van Werkaandemuur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
G.J. Gertjan Odink
Nederland
5 / 5

Mooi systeem waarbij je altijd het doek kan veranderen. Prijs kwaliteit is goed in orde en levertijd is prima. Verpakking volstaat en pakket komt heel aan. Eenvoudige montage. Al met al een goed product!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Hanny
Nederland
5 / 5

Veel keus. Daardoor mooi werk kunnen kiezen geheel in juiste kleuren. Snelle levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Eveline
Nederland
5 / 5

Prima verzorgd
Ik werd steeds op de hoogte gehouden . Leuk ook, de achtergrondinformatie over de maker.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit landschapskunstwerk Kolibrie in een Explosie van Bloemen, Kleuren en Veren van Eva Lee op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
95,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden