Shop nu met 10% korting Nog 3 dagen en 3 uur geldig!

Kolonie Jan van Genten in tegenlicht.

van Jacques van der Neut

- Werkcode: 391305

Jacques van der Neut over Kolonie Jan van Genten in tegenlicht.

Voor de kust van Schotland ligt de Bass Rock, een vulkanisch eiland in de Noordzee. Op dit eiland broeden tienduizenden Jan-van-Genten. 's Zomrs is het er een heksenketel! De afstand tussen de nesten wordt bepaald door de lengte van de snavel. Als vogels gaan vissen, pikken de overburen het nestmateriaal en proppen dat op hun eigen nest.
Kolonie Jan van Genten in tegenlicht. vind je in de categorieën Bass Rock, Firth of Forth, Fotografie, Jan-van-gent, Kolonie (biologie), North Berwick, Northern Gannet, Schotland, St. Baldred, Vaartocht, Vogels, Zeevogel en Zeevogelkolonie.
Jacques van der Neut profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacques van der Neut

De fotografie is er bij mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader werkte bij de Koninklijke Marine als fotograaf. In het analoge tijdperk ontwikkelden we menig filmpje in de doka en drukten er talloze foto's af. Ik heb een ruime belangstelling voor alles wat met natuur te maken heeft: wetlands behoren tot mijn favoriete landschappen. In het verleden verzorgde ik (reis)reportages voor o.a. Seasons en diverse uitgaven van de ANWB. Voor AD/De Dordtenaar schrijf ik een tweewekelijkse (natuur)column, verder reis ik graag en geef regelmatig lezingen over al die verre oorden. Ik ben aangesloten bij het (natuur)foto-agentschap Agami en het Franse Naturimages.

Alle werken van Jacques van der Neut


Waarom je kiest voor Kolonie Jan van Genten in tegenlicht. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kolonie Jan van Genten in tegenlicht. van Jacques van der Neut

Koop de foto Kolonie Jan van Genten in tegenlicht. van Jacques van der Neut op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 391305

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 103 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.