Kolonie Jan van Genten in tegenlicht.

van Jacques van der Neut

- Werkcode: 391 305

Jacques van der Neut over Kolonie Jan van Genten in tegenlicht.

Voor de kust van Schotland ligt de Bass Rock, een vulkanisch eiland in de Noordzee. Op dit eiland broeden tienduizenden Jan-van-Genten. 's Zomrs is het er een heksenketel! De afstand tussen de nesten wordt bepaald door de lengte van de snavel. Als vogels gaan vissen, pikken de overburen het nestmateriaal en proppen dat op hun eigen nest.
Kolonie Jan van Genten in tegenlicht. vind je in de categorieën Bass Rock, Firth of Forth, Fotografie, Jan-van-gent, Kolonie (biologie), North Berwick, Northern Gannet, Schotland, St. Baldred, Vaartocht, Vogels, Zeevogel en Zeevogelkolonie.
Jacques van der Neut profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacques van der Neut

De fotografie is er bij mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader werkte bij de Koninklijke Marine als fotograaf. In het analoge tijdperk ontwikkelden we menig filmpje in de doka en drukten er talloze foto's af. Ik heb een ruime belangstelling voor alles wat met natuur te maken heeft: wetlands behoren tot mijn favoriete landschappen. In het verleden verzorgde ik (reis)reportages voor o.a. Seasons en diverse uitgaven van de ANWB. Voor AD/De Dordtenaar schrijf ik een tweewekelijkse (natuur)column, verder reis ik graag en geef regelmatig lezingen over al die verre oorden. Ik ben aangesloten bij het (natuur)foto-agentschap Agami en het Franse Naturimages.

Alle werken van Jacques van der Neut


Waarom je kiest voor Kolonie Jan van Genten in tegenlicht. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kolonie Jan van Genten in tegenlicht. van Jacques van der Neut

Koop de foto Kolonie Jan van Genten in tegenlicht. van Jacques van der Neut op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 391 305
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden