Koningshaven Rotterdam ZW van Ilya Korzelius

Werkcode: 1 072 221 Kopieer de werkcode

Ilya Korzelius profielfoto Zwartwit opname van de Koningshaven in Rotterdam bij zonsopkomst. De Erasmusbrug en de Zalmhaventoren reflecteren in het gladde water.

Dit werk wordt aangeboden door Ilya Korzelius

Sinds 2009 ben ik actief gaan fotograferen met mijn spiegelreflexcamera. Ik heb een voorkeur voor (stads)landschappen. Ik woon vlak bij Rotterdam en heb daarom veel werken van de skyline van rotterdam in mijn portfolio. In het landschap is mooi licht voor mij het allerbelangrijkste. Ik ga voor sfeer en trek er graag vroeg op uit om het mooiste licht van de dag te "vangen". In mijn portfolio zijn ook veel werken van mijn verre reizen naar de VS, Canada en Azië te vinden.

Meer weten over Ilya Korzelius?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Oscar
Nederland
4.5 / 5

professioneel met hele goede klantenservice
Het door ons bestelde product was niet naar wens. Door het goede contact met de klantenservice zijn wij tot een oplossing gekomen. Het resultaat is perfect!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Hanneke
Nederland
4.5 / 5

Alleen maar positieve klanken
Mooie website, eindeloos veel verschillende wandversieringen en alles eenvoudig aan te passen en te bestellen. Prima levering en prima service. Ik ga vast vaker gebruik maken van Werkaandemuur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Naomi
Nederland
5 / 5

Super tevreden over de levering, communicatie en erg goede kwaliteit!! Heel blij met het resultaat en een bedrijf waar ik terug zal blijven komen. Echt een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Jules
Nederland
5 / 5

Perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen
Ben helemaal niet van de reviews maar voor nu maak ik daar graag eeb uitzondering voor. Mijn zoon mocht voor zijn 18e verjaardag mooie plaat voor aan de muur uitkiezen. Afmeting 160x40. Alles keurig verpakt en conform afspraak ontvangen. Echter na het ophangen en bij het verwijderen van de folie zat er kleine afwijking op de foto….Minimaal, maar voor iets wat wellicht een leven lang mee reist en je weet het toch hinderlijk. Na dit gedeeld te hebben met klanten service en intern overleg daar was de conclusie: Wij sturen kosteloos een nieuwe foto toe en degene met kleine beschadiging mochten we houden en zelf een andere zinvolle bestemming voor geven, nou dat gaan we zeker doen! Samenvattend: perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen ;) Dank daaarvoor team werk aan de muur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
Petra
Nederland
5 / 5

Ze houden je heel goed op de hoogte van het proces en doen exact wat ze beloven. Heel prettig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
Kees Vermeer
Nederland
5 / 5

De aangegeven levertijd van een week klopte perfect, alleen jammer dat dag van levering en tijd niet werden doorgegeven. De canvas doeken met afbeelding voldoen geheel aan onze verwachting en daar zijn we erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2021
Celeste
Nederland
5 / 5

Mooie canvas
Mooie canvas besteld, netjes op de hoogte gehouden over het beloop. Op tijd geleverd. Supergoed verpakt en de print is ook erg mooi. Precies volgens verwachting. Er zat een certificaat bij dat de print 10 jaar niet vervaagt. Ik ga er vanuit dat dit ook zo zal zijn. Heel blij mee. Als ik nog eens een canvas wil aanschaffen dan zal ik dat zeker weer hier bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Cor
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Een geweldige zaak, met heel veel verschillende schilderijen, op canvas, ook het verzenden geef ik een 10 met griffel, kan niet beter qua iets kopen daar, doen...

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Angelique
Nederland
5 / 5

Maat die ik wilde was niet mogelijk! Maar door mee te denken kwamen we eigenlijk tot een nog beter resultaat. Snelle levering en top kwaliteit. Wij zijn super blij met het resultaat!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Nelleke van Gerv
Nederland
4.5 / 5

helemaal top
goede service, heel mooi werk . Zeer tevreden .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Fred
Nederland
4 / 5

Doen er alles aan om een goed product af te leveren. Denken ook echt mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2017
Lucas Meer
Nederland
5 / 5

Erg blij met onze ?. Fijne en duidelijke communicatie. Schilderij erg goed ingepakt voor transport. Kwaliteit print is mooi.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de Rotterdam foto Koningshaven Rotterdam ZW van Ilya Korzelius op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden