Koninklijk Paleis, Cambodja

Koninklijk Paleis, Cambodja van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Koninklijk Paleis, Cambodja

van Rietje Bulthuis

Koninklijk Paleis, Cambodja van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 362614
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

Koninklijk Paleis in de hoofdstad Phnom Penh, Cambodja. Het paleizencomplex bestaat uit negen bijzondere bouwwerken. Architectonisch interessant. Vooral de daken vallen op, ze zijn verguld en sierlijk en glanzen in het zonlicht.
Het is een prachtig voorbeeld van Khmer-architectuur.
Het paleis is gebouwd in 1866 in opdracht van de Cambodjaanse koning Norodom en wordt nog steeds gebruikt door de koninklijke familie.
Hier zie je de achterkant van de troonzaal met een 59 meter hoge toren en een dak dat gedecoreerd is met goud gekleurde tegels. De zaal wordt gebruikt voor officiële gelegenheden.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken