Koolzaad badend in ochtendlicht

van Ron Buist

- Werkcode: 15 089

Ron Buist over Koolzaad badend in ochtendlicht

Een koolzaadveld bij Sint Annen, Groningen. De zon is er eindelijk in geslaagd om door de wolken heen te breken en het veld baadt in een gouden morgenlicht.
Koolzaad badend in ochtendlicht vind je in de categorieën Bloemen, Boerderij, Bossen, Fotografie, Geel, Goud, Groningen (provincie), Koolzaad, Lente, Lucht, Ochtend, Papier, Sint-Annen, Ten Boer, Zon, Zonnestraal, Zonsopkomst en ochtendlicht.
Ron Buist profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ron Buist

Sinds Ron in 2010 voor het eerst begon te werken met een spiegelreflexcamera is alles heel snel gegaan. Het fotografievirus had hem te pakken en liet hem niet meer los. Hij probeerde allerlei soorten fotografie en leerde allerlei technieken, om aan het einde van het jaar uiteindelijk te kiezen voor landschapsfotografie. De cursus landschapsfotografie die hij volgde versterkte de interesse alleen nog maar meer.In 2011 begonnen Ron's foto's de aandacht te trekken van anderen. Dit resulteerde in diverse publicaties, waaronder een poster voor een yogacursus en een foto verspreid over twee pagina's in het decembernummer van het fotografiemagazine Zoom.nl. Daarnaast is zijn werk ook terug te vinden in de Zoom.nl Showcase App voor de iPad. Op dit moment kan de stijl van Ron gekarakteriseerd worden als dromerige landschapsfotografie, maar of dat zo blijft is een open vraag, want hij blijft zich ontwikkelen en nieuwe dingen ontdekken.

Alle werken van Ron Buist


Waarom je kiest voor Koolzaad badend in ochtendlicht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Koolzaad badend in ochtendlicht van Ron Buist

Koop de foto Koolzaad badend in ochtendlicht van Ron Buist op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 15 089
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden