Koosah Falls

Koosah Falls van Maikel Claassen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 238367

Koosah Falls van Maikel Claassen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Koosah Falls is de tweede van de drie watervallen die de Rivier McKenzie in de eerste paar mijl van de bovenloop in Clear Lake maakt. Koosah is een Chinook woord uitgelegd, ofwel "de hemel" of "schijnt", en zowel van toepassing wanneer de watervallen verder stroomopwaarts worden afgewogen tegen Sahalie Falls. Koosah Falls werkt in een veel meer uitgestrekte gebied dat open naar de hemel en de zon is. Koosah is een blok waterval, wat betekent dat het valt als een stream.

Over Maikel Claassen

Ik ben geboren in 1981 in Helmond , Nederland. Mijn interesse in fotografie begon in 2011 , toen ik Bali bezocht. Ik was altijd al een grote fan van het reizen en het ontdekken van nieuwe plaatsen . Mijn eerste doel was om mijn reizen vast te leggen door de camera als een herinnering in de mooiste manier mogelijk . Het landschap van Alaska en IJsland inspireerde me zo veel, dat ik de zuiverheid van deze prachtige natuur wilde vast leggen. Vanaf die tijd behoorde mijn hart aan landschapsfotografie . Het ontdekken van de wereld met niets meer dan mijn camera tas is de beste dingen in het leven voor mij!Ik hoop dat ik mensen kan inspireren met mijn fotografie en dat ze genieten van mijn foto's zo veel als ik genoot van het nemen van hen .

Alle werken