Koppelpoort Amersfoort tijdens het blauwe uur

Koppelpoort Amersfoort tijdens het blauwe uur van Arnoud van de Weerd

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Koppelpoort Amersfoort tijdens het blauwe uur

van Arnoud van de Weerd

Koppelpoort Amersfoort tijdens het blauwe uur van Arnoud van de Weerd

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 390594
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 gratis verzending!

Omschrijving

De Koppelpoort is een stadspoort in Amserfoort. Deze foto is gemaakt op een ijskoude morgen tijdens het blauwe uur. Dit is het moment vlak voor zonsopkomst waarbij de lucht mooi blauw kleurt en waarbij er een mooie balans is tussen natuurlijk licht en stadslicht. Doordat het perfect windstil was en de sluizen dicht stonden was er vrijwel geen beweging in het water waardoor er een mooie spiegeling ontstond.

Dit werk wordt aangeboden door Arnoud van de Weerd

Arnoud van de Weerd profielfotoMijn naam is Arnoud van de Weerd (1978) en ben sinds november 2014 enthousiast hobby fotograaf. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en maak daarom vooral landschapsfoto's, stadsgezichten en foto's met een lange sluitertijd. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk de sfeer en het licht vast te leggen zoals ik het destijds bij het maken van de foto ervaren heb. Rondom zonsopkomst en zonsondergang is het licht vaak het mooist, vandaar dat ik er dan vaak op uit trek. Bezoek ook eens mijn website https://www.arnoudvandeweerd.nl indien u geïnteresseerd bent in mijn werken. Groet, Arnoud van de Weerd

Alle werken