Koppelpoort Amersfoort

Koppelpoort Amersfoort van Mark Bolijn

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Koppelpoort Amersfoort

van Mark Bolijn

Koppelpoort Amersfoort van Mark Bolijn

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 704042

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
91 82 gratis verzending!

Omschrijving

Avondopname van de Amersfoortse Koppelpoort aan de binnenzijde. De foto is gemaakt tijdens het zogenaamde blauwe uurtje. Dit is de periode waarbij de lucht tijdens de schemering een helder blauwe kleur krijgt. Het gebeurt tijdens de overgang tussen nacht en daglicht (en andersom).

Dit werk wordt aangeboden door Mark Bolijn

Mark Bolijn profielfotoNatuurfotografie en reisfotografie. Twee vormen van fotografie die mij enorm aanspreken. Beiden zijn trouwens geweldig goed te combineren!
Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar de soms wat onbekendere, maar speciale plekken die uniek en kenmerkend zijn voor een dorp of stad. Een authentiek smal straatje, een statig pand of een pittoresk pleintje, gefotografeerd met verschillende omstandigheden in weer en licht, wat krachtige foto's oplevert.
Ook het weer en de belichting probeer ik duidelijk naar voren te laten komen in landschapsfoto's. Lange belichtingstijden voor een dromerige sfeer of mooie wolken voor een dynamisch panorama, leveren hiermee ook krachtige foto's op.
Zo ben ik altijd op reis door natuur en cultuur!

Alle werken