Koppelpoort in Amersfoort aan het begin van het blauwe uur

Koppelpoort in Amersfoort aan het begin van het blauwe uur van Gerard de Zwaan

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Koppelpoort in Amersfoort aan het begin van het blauwe uur

van Gerard de Zwaan

Koppelpoort in Amersfoort aan het begin van het blauwe uur van Gerard de Zwaan

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 408511

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 87 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto heb ik van de Koppelpoort in Amersfoort gemaakt. Toen ik de foto maakte was het net het blauwe uurtje, het is de eerste uurtje na zonsondergang. Zoals je ziet word de poort in de avond uren verlicht, ik denk dat het Ledverlichting is. Zo als je ziet heb ik de hele poort op de foto gezet. Voor deze foto heb ik een Nikon D7200 met een Nikkor 35mm DX lens gebruikt.

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Gerard de Zwaan profielfotoWelkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken