Koraalduivel

Koraalduivel van Wil van der Velde/ Digital Art

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Koraalduivel van Wil van der Velde/ Digital Art

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 169373
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Digitale fotobewerking van een koraalduivel. Deze behoort tot de familie van de schorpioenvissen. Het is een rif bewoner met een lengte van ongeveer 40 centimeter. Het natuurlijke leefgebied loopt van Oost-Afrika via Indonesië en Japan tot Australië. Tegenwoordig is de vis ook in het Caribisch gebied te vinden, waarschijnlijk door het vrijlaten of ontsnappen van vissen uit aquaria.
De vis kan met zijn giftige stekels zeer pijnlijke steken uitdelen. De koraalduivel kan bij provocatie agressief reageren en moet dan ook voorzichtig worden benaderd.

Dit werk wordt aangeboden door Wil van der Velde/ Digital Art

Wil van der Velde/ Digital Art profielfotoMijn naam is Wil van der Velde en ik maak voor je werkruimte of woonruimte originele Digital Art voor aan de muur. Met mijn foto's als uitgangspunt creëer ik nieuwe digitale beelden die vaak minimalistisch en abstract zijn. De basis van elk werk is een foto die ik gemaakt heb.In deze shop vind je uitsluitend digitaal bewerkt materiaal. In mijn andere shop bij Werk aan de Muur onder de naam Wil van der Velde zijn mijn foto's te vinden.

Alle werken