Kosmos signalen

Kosmos signalen van Harry Stok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 156956

Kosmos signalen van Harry Stok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Het beeld wat mij al fotograaf voor ogen stond is dat men van deze bloem de huidige communicatie schotels moet hebben afgekeken, buiten dat idee, was het voor mij ook tijdens de afwerking het gevoel dat je steeds op zoek bent naar iets, een een antwoord, een beeld of op zoek bent naar warmte.

Bij de opbame zelf heb ik gebruik gemaakt van een Nikon D5300 met een Nikkor 70-300 mm lens waarbij een 24 mm macro ring was geplaatst. het geheel op een stevig statief met radio trigger.

De afwerking bestaat uit detail verhoging, verscherping en twee maskerlagen voor de achtergrond, dit alles in Photoshop gerealiseerd.

Over Harry Stok

Freelance fotograaf en digitale artiest, maak graag landschappen, maar ook digitale art, en gebruikt hiervoor dan ook verschillende technieken. Van Photoshop tot Art Rage Pro wordt gebruikt gemaakt om geschoten beelden te modificeren. Begonnen in het analoge tijdperk als vijftienjarige, in die tijd ook schriftelijk de fotovakschool gedaan als allround fotograaf. Bezit een Nikon D5300 camera. De volgende lenzen: Tamron zoom 18-200 mm macro f/3.5 Nikkor zoom 70-300 mm f/3.5 set macro ringen 12,24,36 mm Complete studio in mobiel als vast, met zowel flits installatie als vaste daglicht verlichting. Daarbij is ook Green screen mogelijk.Als software gebruik ik veel: Photoshop CC2017 + Nik filters, actionscripting, ArtRage pro, FXHome Pro, Photo Pro (green screen), Photomatix Pro en vele andere.

Alle werken