Koude winterochtend in Ezinge

Koude winterochtend in Ezinge van Ron ter Burg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Koude winterochtend in Ezinge van Ron ter Burg

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 32158
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Het was een ongebruikelijk koude ochtend in Ezinge gisterochtend. Met temperaturen van min 23 graden Celsius was het de koudste ochtend sinds 1986. Deze condities in deze omstandigheden zijn zeer speciaal. Pastel tinten en mistflarden in de lucht maakte het zeer de moeite waard om de kou te trotseren.

Dit werk wordt aangeboden door Ron ter Burg

Ron ter Burg profielfotoRon ter Burg (Groningen, 1969) is woonachtig in Nietap, een klein plaatsje in de kop van Drenthe. Ron is in 1991 begonnen met fotografie. In het analoge tijdperk heeft hij zich de technische kennis van de fotografie meester gemaakt. Sinds 2003 is Ron volledig overgegaan op digitale apparatuur.

Vanaf het begin van Ron's fotografie carrière is hij gefascineerd door de schoonheid van het landschap. De prachtige lijnen en kleuren van het landschap zijn een grote inspiratie voor hem en kenmerken zijn landschapsfoto's.

Het Nederlandse landschap en de Nederlandse cultuur zijn Ron's voornaamste onderwerpen. Het grootste gedeelte van zijn foto's zijn dan ook in Nederland gemaakt.
De natuurgebieden in het noorden van Nederland en de Waddenzee zijn Ron's favoriete gebieden. Deze gebieden herbergen alle eigenschappen voor de landschapsfotografie.

Alle werken