Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 19 uur geldig!

Kraanvogels en lelies

van Studio Carper

- Werkcode: 922139

Studio Carper over Kraanvogels en lelies

Een kleurrijke collage van kraanvogels en lelies. Dit digitale schilderij is uitgevoerd in zachte aarde tinten als roze, beige en terra.
Kraanvogels en lelies vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Collage, De Lelie, Flora en fauna, Japan, Kraanvogels, Roze, Schilderijen, aarde tinten, bohemian, flora en fauna collage, pastel tinten en vrouwelijke natuur.
Studio Carper profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Studio Carper

Ik ben Carlijn Cuijpers, de kunstenares achter Studio Carper. Ik laat me inspireren door bijzondere momenten die het leven even stil zetten en je er met volle teugen van laten genieten. Het licht dat de bladeren raakt en prachtige schaduwen achterlaat, de familie die samen gezellig aan het eten is, de prachtige olifant die je ooit met je eigen ogen hebt gezien of het beste gerecht dat je ooit hebt geproefd. Ik leg deze momenten vast in een natuurlijke en figuratieve stijl. Vormen zijn meestal herkenbaar, maar ik gebruik altijd een zeer grove penseelstreek. Door echte vormen meer naar abstractie te brengen, voeg jij zelf met je eigen verbeelding de finishing touch toe aan het ontwerp.

Alle werken van Studio Carper


Waarom je kiest voor Kraanvogels en lelies op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kraanvogels en lelies van Studio Carper

Koop de collageKraanvogels en lelies van Studio Carper op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 922139

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 114 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.