Kracht van de Eenvoud.

van Roman Robroek

- Werkcode: 248 780

Roman Robroek over Kracht van de Eenvoud.

Dit is een foto van een raam wat omlaag is gevallen doordat de natuur het gebouw claimt. De foto is genomen in een verlaten school in Italië in de zomer van 2016. Een foto die ik normaal niet snel zal maken en waar ik achteraf erg blij mee ben.
Kracht van de Eenvoud. vind je in de categorieën Architectuur, Back to school, Badkamer, Duisternis, Fotografie, Italië, Ruimte (toegankelijk deel van een gebouw), Stilleven, Urban / Street, Venster (muur) en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kracht van de Eenvoud. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kracht van de Eenvoud. van Roman Robroek

Koop de foto Kracht van de Eenvoud. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 248 780
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden