Kristal & Brocante

Kristal & Brocante van C.A. Maas

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kristal & Brocante van C.A. Maas

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 35315
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
90 gratis verzending!

Omschrijving

Het karafje en de geslepen wijnglazen zijn ca. 100 jaar! Het karafje is heel lang als azijnflesje in gebruik geweest. Door met licht te spelen en het bewerken van de foto heb ik wat diepte in de foto gekregen!
Indien gewenst kan deze foto ook in sepia of zwart wit geleverd worden, neemt u daarvoor even contact op met mij via : camaasfotografie@gmail.com

Over C.A. Maas

C.A. Maas profielfotoIk ben een hobbyfotograaf en fotografeer alles, maar mijn voorkeur gaat uit naar het fotograferen van stillevens. Door de stillevens met verschillende kleuren licht te fotograferen hoop ik een mooi en verrassend resultaat te verkrijgen!Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u de afdruk, in sommige gevallen, via een schuifregelaar groter of kleiner maken. Hierdoor verandert ook de prijs van het Canvasdoek, de Dibond of de (eventueel ingelijste) Poster!Veel plezier met het kijken en succes met misschien wel het uitzoeken van een "Werk aan de muur!"Om alles te zien moet u op de knop "Werken" drukken!Heeft u nog vragen.....Neem gerust contact op met mij via de mail!

Alle werken