Facebook pixel
Kroeg

Kroeg van Dennis Borman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Kroeg van Dennis Borman thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 359504

Kroeg van Dennis Borman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Kroeg van Dennis Borman

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Over Dennis Borman

Dennis Borman profielfotoOoit is mijn interesse voor fotografie ontstaan door mijn opa, hij had een gigantische verzameling dia plaatjes die we in de school vakanties wel eens aan het sorteren en bekijken waren, tijdens dit klusje viel mijn oog op de Canon AE1, wat een fascinerend apparaat was dat als klein kereltje, mijn opa legde een en ander uit hoe deze materie werkte, en mijn interesse was gewekt!

Toen ik voor mijn verjaardag zelf een vol automatische camera kocht, ben ik zelf gaan experimenteren, dit was nog in de tijd van de foto rolletjes en dus altijd spannend als je het volle rolletje weg bracht. Welke foto is wel geluk en welke niet?

Helaas is deze hobby door omstandigheden en drukte blijven liggen, tot een paar jaar geleden ik de zolder op ging en de AE1 van mijn inmiddels overleden opa weer tegen kwam, toen heb ik de draad weer opgepakt en ben ik verder gaan experimenteren.

De tijd met foto rolletjes en ontwikkeltijd was inmiddels wel voorbij dus kocht ik mijn eerste echte digitale spiegel reflex camera. Die ik dan ook bijna dagelijks bij mij heb.

Alle werken