Krokus in de groei

Krokus in de groei van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 96175

Krokus in de groei van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Krokus in de groei van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Foto van een paarse krokus die bijna open gaat. Deze foto doet mij erg denken aan video's van bloemen waarbij de beelden versneld afgedraaid worden, zodat je de groei van de bloemen goed kunt zien. Mijn foto is weliswaar slechts één beeld, maar ik zie hier heel goed voor me hoe de krokus uit de grond omhoog is gekomen en nu op het punt staat om open te barsten. Een mooi moment om te fotograferen.

Paarse krokussen zijn overigens prachtige bloemen als je ze van dichtbij bekijkt. Erg mooi hoe die blaadjes geaderd zijn met paarse strepen en hoe de blaadjes vervolgens voorzichtig om elkaar heen zijn gevouwen. Paars contrasteert ook mooi met groen en daarom heb ik het groen in de foto nog wat extra aangezet.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken