Krokus in de groei

Krokus in de groei van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Krokus in de groei van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 96175
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Foto van een paarse krokus die bijna open gaat. Deze foto doet mij erg denken aan video's van bloemen waarbij de beelden versneld afgedraaid worden, zodat je de groei van de bloemen goed kunt zien. Mijn foto is weliswaar slechts één beeld, maar ik zie hier heel goed voor me hoe de krokus uit de grond omhoog is gekomen en nu op het punt staat om open te barsten. Een mooi moment om te fotograferen.

Paarse krokussen zijn overigens prachtige bloemen als je ze van dichtbij bekijkt. Erg mooi hoe die blaadjes geaderd zijn met paarse strepen en hoe de blaadjes vervolgens voorzichtig om elkaar heen zijn gevouwen. Paars contrasteert ook mooi met groen en daarom heb ik het groen in de foto nog wat extra aangezet.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken