Kruiend ijs van Willem van Leuveren Fotografie

Werkcode: 303 096 Kopieer de werkcode

Willem van Leuveren Fotografie profielfoto Kruiend ijs op de dijk van Lelystad naar Enkhuizen. Kruiend ijs is vaak het gevolg van harde wind na een flinke vorstperiode. Boven meren of andere grote wateroppervlakken, zoals het IJsselmeer of de Waddenzee, krijgt de wind vat op de enorme ijsvelden, die dan in beweging komen. De ijsplakken worden door de wind over een grote afstand tegen elkaar geduwd, waardoor de spanning over de hele lengte toeneemt. De krachten die daarbij optreden zijn enorm. De grote ijsplaten worden moeiteloos tegen de zwaartekracht in omhooggeduwd en kunnen zo over dijken heen schuiven.

Dit werk wordt aangeboden door Willem van Leuveren Fotografie

Landschapsfotografie door Willem van Leuveren sr. Welkom bij de Regiobeeldbank, een beeldbank met grote collectie foto's van het Vallei- en Eemgebied en directe omgeving. De Gelderse Vallei ligt ingesloten tussen het Krommerijngebied en de Heuvelrug aan de Westzijde en het Veluwe massief aan de Oostzijde. Een beeldbank van Midden Nederland - Gelderse Vallei dus. Het biedt een grote afwisseling aan landschappen, die van nationale betekenis zijn. Bovendien is dit gebied rijk aan cultuurhistorische elementen. Dus onze regio, het Eem- en Valleigebied gelegen in de provincies Utrecht en Gelderland.Daarnaast zijn Kreta, Gambia, Scotland, U.K. en de Pyreneeën ruim vertegenwoordigd. Ook tal van andere plaatsen en onderwerpen zijn hierin opgenomen. Zie de catogorieën. Het is documentaire fotografie welke bestaan uit series van 8, 16, 24 of 48 foto's. Het geeft dus een beeld weer van een plaats of activiteit in een bepaalde regio.

Meer weten over Willem van Leuveren Fotografie?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Kikkert
Nederland
5 / 5

SUPER blij met onze aankoop bij Werken aan de Muur. Vlotte vriendelijke service met bijgeleverde foto's als eindresultaat

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Marjolijn
Nederland
5 / 5

Erg mooie kwaliteit, wel vrij duur.
We hebben een akoestisch paneel besteld en zijn daar erg blij mee. De service is ook goed (we hadden eerst een zwart frame besteld, maar op basis van de kleur van het doek werd ons vervolgens aangeraden om een andere kleur frame te bestellen). Erg prettig dat er zo met ons is meegedacht. Het is vervolgens snel geleverd en eenvoudig en snel in elkaar te zetten! We zijn erg blij met ons schilderij. Al met al vinden we het alsnog best wel veel geld voor wat je krijgt, maar het was het wel waard!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
erik verlent
Nederland
5 / 5

super en knap systeem makkelijk voor iedereen te monteren ,resultaat is verbluffend ,je kan als je doek niet meer mooi vind gewoon een ander idee aanbrengen !

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Hettie Nepveu
Nederland
5 / 5

Heel erg blij en tevreden met onze aanwinst

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Angelique
Nederland
5 / 5

Goede service en kwaliteit. Ze denken mee. Ik kreeg foto's toegestuurd hoe het zou staan op onze muur. Wij zijn voor de grote variant gegaan en het staat super. Ook de bezorging ging volgens afspraak. Echt aan te raden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Barend Haas
Nederland
5 / 5

Al een paar heel goede ervaringen met deze organisatie gehad. Wij waren uiterst tevreden over de gang van zaken en het resultaat. Voor herhaling vatbaar.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2017
Lilian en Ben
Nederland
5 / 5

Snelle reactie op mail. Wordt meegedacht. Eindresultaat geweldig

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
J
Nederland
5 / 5

ziet er uit zoals op de site
Al meerdere dingen besteld via Werk aan de muur, Goed verpakt en degelijk.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
An
Nederland
5 / 5

Fantastisch.
Je hebt zoveel keuze uit prachtig werk. Hier wordt een mens blij van. Snelle aflevering en zorgvuldig verpakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
sandra
Nederland
5 / 5

Heel tevreden over het snel geleverde advies en over het fotobehang. Dit maakt onze huiskamer uniek.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Michel
Nederland
5 / 5

Goed, snel betrouwbaar, nette prijzen, enorme keuze
Kan het iedereen aanbevelen, goed gebouwde frames, makkelijk op te hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Christi
Nederland
4 / 5

Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit stilleven Kruiend ijs van Willem van Leuveren Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
271,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden