Kubuswoningen in Rotterdam

van Ron Poot

- Werkcode: 225 672

Ron Poot over Kubuswoningen in Rotterdam

Kubuswoningen in Rotterdam. Ze worden ook wel boomwoningen of paalwoningen genoemd. Gelegen op het Blaak vlakbij de Oude Haven. De Kubuswoningen werden ontworpen door de Nederlandse architect Piet Blom, die een gewoon kubusvormig huis 45 graden draaide en het op een zeshoekige pyloon zette. Elk van de huizen afzonderlijk stelt een boom voor en alle huizen bij elkaar vormen een bos. Er zijn 38 kubuswoningen die allemaal aan elkaar zijn geschakeld met twee megakubussen aan beide uiteinden. De huizen hebben drie verdiepingen met een woonoppervlakte van ongeveer 100 vierkante meter. Linksonder een doorkijkje naar het Witte Huis aan de Oudehaven.
Kubuswoningen in Rotterdam vind je in de categorieën Architectuur, Blaak, Contemporary, Fotografie, Geel, Kubuswoning, Kubuswoningen, Modern, Piet Blom, Rotterdam en Urban / Street.
Ron Poot profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ron Poot

Ron Poot is een fotograaf die steeds op zoek is naar beelden die van het gewone iets bijzonders maken. Hij heeft een achtergrond als bioloog en is veel in de natuur te vinden. Favorieten zijn macrofotografie en landschappen. Daarnaast fotografeert hij graag als hij op reis is. Gebouwen, mensen, abstracte patronen of gewoon een leuk detail.

Alle werken van Ron Poot


Meer weten over Ron Poot?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kubuswoningen in Rotterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kubuswoningen in Rotterdam van Ron Poot

Koop de foto Kubuswoningen in Rotterdam van Ron Poot op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 225 672
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
147,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden