Kudde paarden in de avond aan zee

Kudde paarden in de avond aan zee van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kudde paarden in de avond aan zee

van Jan Keteleer

Kudde paarden in de avond aan zee van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 760440
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126 gratis verzending!

Omschrijving

Een glorieuze, adembenemende stormloop van paarden in de zee! Dit is een perfect tafereel, niet alleen voor wie van paarden houdt, maar ook voor wie de ongelooflijke energie en kracht van dieren weet te appreciëren. Eén enkel dier kan al krachtig genoeg blijken te zijn. Breng de energie van meerdere exemplaren van hetzelfde dier samen, en je hebt een grenzeloos potentieel voor die energie en kracht. Kunstenaars hebben dit al jaren in hun werken vastgelegd, en dit stuk is geen uitzondering

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken