Frans Mandigers over Kuifje en Bobbie / TinTin

Acryl op canvas, origineel formaat 100 x 100 cm. PopArt.
Kuifje en Bobbie / TinTin vind je in de categorieën , 1950-1959, Bestsellers, Bestsellers in Duitsland, Held, Illustraties, Kinderkamer: 13 - 16 jaar, Kuifje (personage), Kuifje in Amerika, Popart, Schilderijen, Stripfiguur en Superheld.
Frans Mandigers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Mandigers

Al sinds zijn kleutertijd is het tekenen en schilderen voor Frans een dagelijkse bezigheid. Er is sindsdien bijna geen dag voorbij gegaan zonder een potlood of penseel vastgehouden te hebben. Aan vaders kant zit het artistieke talent in het bloed van bijna alle nazaten van zijn helaas te jong overleden grootvader en naamgenoot Frans Mandigers die als kunstschilder gedeeltelijk de kost verdiende. Zijn Atheneum-opleiding vervolgt hij in 1977 succesvol met de lerarenopleiding Tekenen-Handvaardigheid aan het Moller-Instituut te Tilburg. Zijn studie leidt hem echter niet naar het onderwijs, hij zoekt de commerciële kant op en begint in 1984 als illustrator bij een reclamebureau. Daar leggen concentratie, snelheid, alle mogelijke grafische technieken en stijlen de basis voor zijn verdere werk. In 1986 neemt hij de stap naar zelfstandig illustrator. Hij werkt 15 jaar samen met enkele van de beste vormgevers en illustratoren uit het zuiden des lands. Commercieel werk wordt bewust afgewisseld met gezamenlijk modeltekenen en vrij werk. In die jaren maakt Frans in opdracht vele portretten en schilderijen, van realistisch tot abstract. In 2000 gaat zich thuis, in zijn atelier in Waalre, toeleggen op het maken van vrij werk. Zijn grote voorliefde voor de fifties en de jazzmuziek uiten zich in zijn Pop-art en Jazz schilderijen. Met zijn Pop-art werk haalt hij de preutsheid uit de fifties. Zijn jarenlange ervaring met stijlen, technieken en kleurgebruik wendt hij hierbij ten volle aan.

Alle werken van Frans Mandigers


Meer weten over Frans Mandigers?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van Kuifje en Bobbie / TinTin 5 / 5 (2 beoordelingen)

Kurt
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Zeer tevreden !
Onze eerste kennismaking met Werk aan de Muur was meteen een voltreffer ! We waren erg opgezet met de ruime keuze. Nadat we onze bestelling hadden geplaatst werden we netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen tot het moment van verzending. De levering gebeurde op de afgesproken dag, én op het afgesproken tijdstip. Het werk was degelijk verpakt, en arriveerde in onberispelijke staat. Het werk zag er exact uit zoals we verwacht hadden, en ook de gekozen kader was voor ons perfect. We konden niet wachten om het op te hangen, en genieten er nu elke dag van !


DJ Moedt
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Prachtige kwaliteit.
Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Kuifje en Bobbie / TinTin op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kuifje en Bobbie / TinTin van Frans Mandigers

Koop de bestseller illustratie Kuifje en Bobbie / TinTin van Frans Mandigers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 315 725
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden