Kuifje en Bobbie / TinTin van Frans Mandigers

Werkcode: 315 725 Kopieer de werkcode

Frans Mandigers profielfoto Acryl op canvas, origineel formaat 100 x 100 cm. PopArt.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Mandigers

Al sinds zijn kleutertijd is het tekenen en schilderen voor Frans een dagelijkse bezigheid. Er is sindsdien bijna geen dag voorbij gegaan zonder een potlood of penseel vastgehouden te hebben. Aan vaders kant zit het artistieke talent in het bloed van bijna alle nazaten van zijn helaas te jong overleden grootvader en naamgenoot Frans Mandigers die als kunstschilder gedeeltelijk de kost verdiende. Zijn Atheneum-opleiding vervolgt hij in 1977 succesvol met de lerarenopleiding Tekenen-Handvaardigheid aan het Moller-Instituut te Tilburg. Zijn studie leidt hem echter niet naar het onderwijs, hij zoekt de commerciële kant op en begint in 1984 als illustrator bij een reclamebureau. Daar leggen concentratie, snelheid, alle mogelijke grafische technieken en stijlen de basis voor zijn verdere werk. In 1986 neemt hij de stap naar zelfstandig illustrator. Hij werkt 15 jaar samen met enkele van de beste vormgevers en illustratoren uit het zuiden des lands. Commercieel werk wordt bewust afgewisseld met gezamenlijk modeltekenen en vrij werk. In die jaren maakt Frans in opdracht vele portretten en schilderijen, van realistisch tot abstract. In 2000 gaat zich thuis, in zijn atelier in Waalre, toeleggen op het maken van vrij werk. Zijn grote voorliefde voor de fifties en de jazzmuziek uiten zich in zijn Pop-art en Jazz schilderijen. Met zijn Pop-art werk haalt hij de preutsheid uit de fifties. Zijn jarenlange ervaring met stijlen, technieken en kleurgebruik wendt hij hierbij ten volle aan.

Meer weten over Frans Mandigers?

5 beoordelingen 4.8 / 5
Kuifje en Bobbie / TinTin heeft 5 beoordelingen.

Kurt
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden !
Onze eerste kennismaking met Werk aan de Muur was meteen een voltreffer ! We waren erg opgezet met de ruime keuze. Nadat we onze bestelling hadden geplaatst werden we netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen tot het moment van verzending. De levering gebeurde op de afgesproken dag, én op het afgesproken tijdstip. Het werk was degelijk verpakt, en arriveerde in onberispelijke staat. Het werk zag er exact uit zoals we verwacht hadden, en ook de gekozen kader was voor ons perfect. We konden niet wachten om het op te hangen, en genieten er nu elke dag van !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Jeannette Reinhout
Nederland
4 / 5

Bedankt voor de goede en snelle service! En wat is de prent leuk! Ben er heel blij mee! Jeannette.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2022
DJ Moedt
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit.
Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Anoniem
Duitsland
5 / 5
Geverifieerde beoordeling van Trusted Shops Besteld in november 2020
Ralf C.
Duitsland
5 / 5
Geverifieerde beoordeling van Trusted Shops Besteld in mei 2019
Createuniquemakeithome
Nederland
5 / 5

Super goede service toen ik belde kreeg ik Fela aan de telefoon en die heeft mij super geholpen, de volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen. Het eindresultaat is prachtig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
M
Nederland
5 / 5

Goede kwaliteit en service
Een prachtig werk besteld voor de verjaardag van mijn man. Het werk is speciaal op tijd gemaakt en ingelijst zodat ik het op tijd had voor zijn verjaardag! Echte service op maat!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Fred
Nederland
5 / 5

Bedrijf heeft een grote collectie en alle mogelijke maten. Met de app krijg je een goed beeld vooraf hoe het geselecteerde werk op je muur uitkomt. Zeer klantvriendelijk, dit kunnen ervaren in het vervroegen van de leverdatum en assistentie na levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Charlotte
Nederland
5 / 5

Super service en product
Werkaandemuur heeft er alles aan gedaan om het schilderij op de gewenste datum bij ons te bezorgen en dat is gelukt. Denken mee en bezorglocatie kon twee dagen van te voren nog gewijzigd worden zodat we zeker wisten dat het schilderij in ontvangst genomen kon worden en aan de wand hing tijdens onze housewarming. Wij zijn super blij met het schilderij en de service van werkaandemuur.nl. Zeker een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Richard van Belzen
Nederland
5 / 5

In een woord geweldig, ruime keuze en prima service. Foto op canvas was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
yuri keizer
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit doek, het staat fantastisch op de muur

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Diana
Nederland
5 / 5

Stelt nooit teleur!
Na een eerdere goede ervaring bij de inrichting van een tandartspraktijk, bestelde ik nu voor de styling van een bedrijfspand, 6 mooie stukken in diverse maten op canvas. Zeer ruime keus, prima kwaliteit voor een goede prijs. Netjes op tijd geleverd! Top werkaandemuur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019

Plus- en minpunten

  • Speels effect, met een zacht gevoel
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Hoge kwaliteit print
  • Geschuimd PVC heeft witte zijkanten

Ga voor hip, kies voor rond!

Ben je op zoek naar een trendy werk met een speels effect? Kies jouw favoriete werk en ga voor een ronde print.

Een ronde print kan op geschuimd pvc met een zwevend effect of direct op de muur als naadloos, stevig behang.

Meer weten?

Meer over Ronde print en de andere materialen vind je op:

Koop dit Bestseller Popart kunstwerk Kuifje en Bobbie / TinTin van Frans Mandigers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Verschuif zelf de uitsnede
226,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden