Frans Mandigers over Kuifje en Bobbie van de trap

Acryl op canvas, origineel 100x100 cm.
Kuifje en Bobbie van de trap vind je in de categorieën Bestsellers in Duitsland, Kuifje (personage), Popart, Schilderijen, Stripfiguur en Tienerkamer.
Frans Mandigers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Mandigers

Al sinds zijn kleutertijd is het tekenen en schilderen voor Frans een dagelijkse bezigheid. Er is sindsdien bijna geen dag voorbij gegaan zonder een potlood of penseel vastgehouden te hebben. Aan vaders kant zit het artistieke talent in het bloed van bijna alle nazaten van zijn helaas te jong overleden grootvader en naamgenoot Frans Mandigers die als kunstschilder gedeeltelijk de kost verdiende. Zijn Atheneum-opleiding vervolgt hij in 1977 succesvol met de lerarenopleiding Tekenen-Handvaardigheid aan het Moller-Instituut te Tilburg. Zijn studie leidt hem echter niet naar het onderwijs, hij zoekt de commerciële kant op en begint in 1984 als illustrator bij een reclamebureau. Daar leggen concentratie, snelheid, alle mogelijke grafische technieken en stijlen de basis voor zijn verdere werk. In 1986 neemt hij de stap naar zelfstandig illustrator. Hij werkt 15 jaar samen met enkele van de beste vormgevers en illustratoren uit het zuiden des lands. Commercieel werk wordt bewust afgewisseld met gezamenlijk modeltekenen en vrij werk. In die jaren maakt Frans in opdracht vele portretten en schilderijen, van realistisch tot abstract. In 2000 gaat zich thuis, in zijn atelier in Waalre, toeleggen op het maken van vrij werk. Zijn grote voorliefde voor de fifties en de jazzmuziek uiten zich in zijn Pop-art en Jazz schilderijen. Met zijn Pop-art werk haalt hij de preutsheid uit de fifties. Zijn jarenlange ervaring met stijlen, technieken en kleurgebruik wendt hij hierbij ten volle aan.

Alle werken van Frans Mandigers


Meer weten over Frans Mandigers?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van Kuifje en Bobbie van de trap 5 / 5 (4 beoordelingen)

Thielens - Gezels Fabienne Geverifieerde klant
Nederland
5 / 5

geweldige uitvoering uniek
ben er zo blij mee past perfect nette vlotte uitvoering

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh 30 oktober 2021
Klaus S. Geverifieerde klant
Duitsland
5 / 5
Geverifieerde beoordeling van Trusted Shops 9 februari 2022
R. H. Geverifieerde klant
Duitsland
5 / 5
Geverifieerde beoordeling van Trusted Shops 28 juni 2021
Moritz W. Geverifieerde klant
Duitsland
5 / 5
Geverifieerde beoordeling van Trusted Shops 1 februari 2022
Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Kuifje en Bobbie van de trap op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kuifje en Bobbie van de trap van Frans Mandigers

Koop dit schilderij Kuifje en Bobbie van de trap van Frans Mandigers als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 545 505
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden