Kunst in de stad Campeche - Mexico

Kunst in de stad Campeche - Mexico van Joris Pannemans

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 289767

Kunst in de stad Campeche - Mexico van Joris Pannemans

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Campeche is een typisch koloniaal stadje aan de kust van Mexico. Het centrum van de stad is ommuurd door een verdedigingsmuur en de gebouwen binnen deze stad zijn perfect gerestaureerd. In 1999 is de stad toegevoegd aan de UNESCO Werelderfgoedlijst en sindsdien is de stad weer langzaam in oude glorie hersteld. Bijna 2000 gebouwen zijn zó goed gerestaureerd dat je jezelf kunt afvragen of er wel echt mensen wonen in de stad. De kleurrijke gebouwen, het gezellige pleintje in het midden en de mooie gigantische kathedraal maken het een mooie stad om te bezoeken.

Over Joris Pannemans

"De beste lens die er bestaat, is ons oog". Het doet alles uit z'n eigen zonder dat we zelf moeten scherpstellen, het diafragma, de sluitertijd, de ISO en nog zoveel meer moeten instellen. We staan er dikwijls te weinig bij stil hoe wonderbaar ons oog is gemaakt. Daarom wil ik bij deze de Schepper bedanken voor zijn wijsheid en onverdiende goedheid! Het enige nadeel is dat we geen letterlijke foto's kunnen maken met onze ogen. Gelukkig was er ene Steve Sasson die de digitale camera bedacht. Dit is een verrijking geweest voor zoveel personen in deze wereld. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om emotie en schoonheid vast te leggen in één moment. Ook voor mij heeft fotografie veel waarde in het leven. Het geeft innerlijke rust, het gunt mij de tijd om stil te staan bij de kleine en mooie dingen in het leven. Fotografie heeft mij geholpen om zware verliezen in mijn leven te verwerken en op een positieve manier creatief te zijn. Hopelijk vind je enkele foto's leuk en wie weet, hangt er binnenkort wel ééntje bij jou aan de muur! Alvast bedankt voor het bezoeken van mijn shop.

Alle werken