Kunst in de stad Campeche - Mexico

Kunst in de stad Campeche - Mexico van Joris Pannemans - Loris Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kunst in de stad Campeche - Mexico van Joris Pannemans - Loris Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 289767
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
92 gratis verzending!

Omschrijving

Campeche is een typisch koloniaal stadje aan de kust van Mexico. Het centrum van de stad is ommuurd door een verdedigingsmuur en de gebouwen binnen deze stad zijn perfect gerestaureerd. In 1999 is de stad toegevoegd aan de UNESCO Werelderfgoedlijst en sindsdien is de stad weer langzaam in oude glorie hersteld. Bijna 2000 gebouwen zijn zó goed gerestaureerd dat je jezelf kunt afvragen of er wel echt mensen wonen in de stad. De kleurrijke gebouwen, het gezellige pleintje in het midden en de mooie gigantische kathedraal maken het een mooie stad om te bezoeken.

Over Joris Pannemans - Loris Photography

Joris Pannemans - Loris Photography profielfotoMet mijn landschaps- en reisfotografie, probeer ik mijn liefde voor de natuur en het leven op deze planeet over te brengen. Gericht op het vastleggen van momenten van magisch licht overbrengend naar een kunstwerk, weerspiegelen mijn vastgelegde fracties van seconden een combinatie van geduld, doorzettingsvermogen en toewijding om de beelden vast te leggen op manieren dat mensen raakt.

Met mijn partner for life reis ik over de hele wereld op zoek naar krachtige landschappen en diverse culturen waarbij elke foto een verhaal vertelt over het leven op deze planeet.

Veel plezier met het door jouw gekozen verhaal!!

Alle werken