Kunst in pure vorm...

van Aisja Aalbers

- Werkcode: 300 106

Aisja Aalbers over Kunst in pure vorm...

Deze boom is al meer dan 700 jaar oud. Dit is pure kunst gemaakt door moeder natuur in het midden van een woestijn. De mooie natuurlijke kleuren zorgen voor een surrealistisch beeld, alsof het geschilderd is.
Kunst in pure vorm... vind je in de categorieën Blauwe lucht, Fotografie, Kunst, Leegte, Natuurfotografie, Schilderijen, Surrealisme, Uniciteit en Woestijn.
Aisja Aalbers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Aisja Aalbers

Van jongs af aan ben ik al geboeid door alles wat met de natuur te maken heeft. Een boom zie ik niet als een object maar als een vorm van kunst. Vanuit deze passie maak ik mijn foto's. Geen bewerkte beelden maar eerlijk en natuurgetrouw: what you see is what you get. Want de natuur is al zo mooi, daar wil je toch niets aan veranderen? Heb je ergens (bijvoorbeeld op mijn website, Facebookpagina of Instagram) een foto gezien en staat deze hier niet tussen? Stuur me even een mailtje (info@aisja-aalbers.nl) en ik zal zorgen dat de foto er z.s.m. bij komt te staan. Met vriendelijke groet, Aïsja Aalbers

Alle werken van Aisja Aalbers


Waarom je kiest voor Kunst in pure vorm... als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kunst in pure vorm... van Aisja Aalbers

Koop de foto Kunst in pure vorm... van Aisja Aalbers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 300 106
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
128,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden