Kunstwerk van Groninger Museum in de stijl van Munch

Kunstwerk van Groninger Museum in de stijl van Munch van Slimme Kunst.nl

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kunstwerk van Groninger Museum in de stijl van Munch van Slimme Kunst.nl

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 497881
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Kunst met kunstmatige intelligentie van www.slimmekunst.nl

Dit werk is een expressionistische weergave van het Groninger Museum. Herkent u de kenmerkende stijl van 'De Schreeuw' van Edvard Munch? Ons algoritme heeft zich de stijl van de Noorse kunstschilder eigen gemaakt. De golvende lijnen en donkere, bloedrode tinten in dit schilderij dragen bij aan dezelfde angstaanjagende dramatiek die Munch met zijn originele werk probeerde over te brengen. Het kunstwerk laat het bekende museum in Groningen zien. Dit hoogstaande stukje architectuur leent zich goed voor het expressionisme.

Dit kunstwerk is zeer geschikt voor een modern en strak interieur. Het kunstwerk komt goed uit de verf met rode of oranje tinten in uw interieur. Bijvoorbeeld door subtiele bloemen of rode kussentjes op uw bank.

Dit werk wordt aangeboden door Slimme Kunst.nl

Slimme Kunst.nl profielfotoWij maken kunst met kunstmatige intelligentie. Onze technische kennis stelt ons in staat unieke creaties te maken in verschillende aansprekende schilderstijlen. Ontdek onze prachtige stillevens van bekende Nederlandse stadsgezichten.

Enkele voorbeelden van onze creaties zijn de Rotterdamse Erasmusbrug in de stijl van Picasso, de Groningse Hoge der Aa in de stijl van Van Gogh, of de grachtenpanden alsof Piet Mondriaan aan het werk is geweest!

Andere wensen? Maatwerk van uw eigen foto doen wij graag voor u. Op onze webshop https://www.slimmekunst.nl is meer informatie te vinden over kunst met kunstmatige intelligentie.

Alle werken