Kurt Cobain schilderij

van Paul Meijering

- Werkcode: 163 946

Paul Meijering over Kurt Cobain schilderij

Realistisch schilderij in acryl van de wijlen Amerikaanse musicus, singer-songwriter, leadzanger en gitarist van de grunge band Nirvana; Kurt Cobain, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 120 x 90 cm

Kurt Donald Cobain (Aberdeen, 20 februari 1967 - Seattle, rond 5 april 1994) was een Amerikaans singer-songwriter en musicus. Als de leadzanger en gitarist van de grungeband Nirvana werd Cobain begin jaren negentig gezien als "de stem van Generatie X". Hij pleegde in 1994 op 27-jarige leeftijd zelfmoord.
Kurt Cobain schilderij vind je in de categorieën 27 club, Alternatieve rock, Bleach (album), Contemporary, Courtney Love, Fecal Matter, Gitaar, Grunge, In Utero, Kunst, Kunstwerk (artistiek), Lijst van gitaristen, Muziek, Nevermind, Nirvana (Amerikaanse band), Paul Meijering, Pixies, Portret, Punk (muziek), Realisme (kunststroming), Rock, Schilderijen, Sex Pistols, Sterren en bekende mensen, The Vaselines, Zelfmoord en Zink (element).
Paul Meijering profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

De stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken van Paul Meijering


Meer weten over Paul Meijering?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kurt Cobain schilderij als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kurt Cobain schilderij van Paul Meijering

Koop dit schilderij Kurt Cobain schilderij van Paul Meijering als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 163 946
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
189,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden