Kustlijn van Punakaiki - Nieuw Zeeland

Kustlijn van Punakaiki - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kustlijn van Punakaiki - Nieuw Zeeland

van Ricardo Bouman

Kustlijn van Punakaiki - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 126164
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 gratis verzending!

Omschrijving

Kustlijn van Punakaki - Nieuw Zeeland.
Punakaiki ligt in het westen van Nieuw Zeeland in het Zuider eiland. De westkust van Nieuw Zeeland is schitteren en erg ruig. Deze foto is gemaakt in de buurt van de bekende Pancake Rocks.

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken

Beoordelingen: 4.5 / 5 (1 beoordeling)

Henriette de Deugd
4.5 / 5

Super blij mee!
Gisteren de canvas foto’s opgehangen. Ze zijn van mooie kwaliteit en supergoed ingepakt om te versturen. Dik tevreden . We genieten ervan als we er naar kijken. Succes met jullie bedrijf en misschien tot een volgende bestelling.