Kvernufoss

van Sander Peters Fotografie

- Werkcode: 108198

Sander Peters Fotografie over Kvernufoss

Vlakbij de bekende Skogafoss waterval in IJsland, ligt de veel minder bekende Kvernufoss waterval. Het is een uitdaging om ook maar in de buurt te komen. Nadat de waterval eindelijk is bereikt, wil ik deze graag vanaf de achterkant fotograferen. Doordat alles bevroren is een bijna onmogelijke opgave. Na lang zoeken vinden we toch een weg om achter de waterval te komen.
Kvernufoss vind je in de categorieën Buitenplaats, Deurposter, Fotografie, IJs, IJsland, Klif, Landschappen, Rivier, Rots (steen), Water, Waterval en Winter.
Sander Peters Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Peters Fotografie

Sinds enkele jaren ben ik steeds actiever geworden met fotograferen. In het analoge tijdperk liep ik al rond met een spiegelreflexcamera, maar daarmee werden alleen maar in de vakanties foto?s gemaakt. Toen de digitale fotografie in opmars kwam ben ik begonnen met een Nikon Coolpix 5200. Niet langer het gedoe met volle rolletjes wegbrengen en afwachten, maar volledige vrijheid om te fotograferen wat ik wilde. Het fotograferen heeft mij door deze ontwikkeling weer zo enthousiast gemaakt dat ik in 2007 weer voor een spiegelreflexcamera ging, maar nu een digitale uitvoering, de Nikon D40. Inmiddels fotografeer ik met een Nikon D800. Een camera waar ik heel graag mee op pad ga.

Deze mooie ervaringen hebben ertoe geleid om te beginnen met Sander Peters Fotografie. Ik hoop nog veel mooie momenten te kunnen vastleggen! Begin 2012 heb ik twee van mijn hobby?s kunnen samenvoegen: fotografie en muziek. Ik ben als fotograaf gaan werken bij discotheek Brothers Festival Dome. In een jaar heb ik hier veel kunnen leren en heb ik veel leuke mensen voor de camera gehad. Dit heeft inmiddels geleid tot verschillende opdrachten waar ik veel plezier aan beleef. Ook ben ik vanaf begin 2013 werkzaam voor We Are The Night waardoor ik het hele jaar door kan fotograferen in verschillende discotheken en op festivals.

Alle werken van Sander Peters Fotografie


Meer weten over Sander Peters Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kvernufoss op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kvernufoss van Sander Peters Fotografie

Koop de foto Kvernufoss van Sander Peters Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 108198
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.