Kvernufoss

van Sander Peters

- Werkcode: 108 198

Sander Peters over Kvernufoss

Vlakbij de bekende Skogafoss waterval in IJsland, ligt de veel minder bekende Kvernufoss waterval. Het is een uitdaging om ook maar in de buurt te komen. Nadat de waterval eindelijk is bereikt, wil ik deze graag vanaf de achterkant fotograferen. Doordat alles bevroren is een bijna onmogelijke opgave. Na lang zoeken vinden we toch een weg om achter de waterval te komen.
Kvernufoss vind je in de categorieën Buitenplaats, Deurposter, Fotografie, IJs, IJsland, Klif, Landschappen, Rivier, Rots (steen), Water, Waterval en Winter.
Sander Peters profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Peters

Sinds enkele jaren ben ik steeds actiever geworden met fotograferen. In het analoge tijdperk liep ik al rond met een spiegelreflexcamera, maar daarmee werden alleen maar in de vakanties foto?s gemaakt. Toen de digitale fotografie in opmars kwam ben ik begonnen met een Nikon Coolpix 5200. Niet langer het gedoe met volle rolletjes wegbrengen en afwachten, maar volledige vrijheid om te fotograferen wat ik wilde. Het fotograferen heeft mij door deze ontwikkeling weer zo enthousiast gemaakt dat ik in 2007 weer voor een spiegelreflexcamera ging, maar nu een digitale uitvoering, de Nikon D40. Inmiddels fotografeer ik met een Nikon D800. Een camera waar ik heel graag mee op pad ga.

Deze mooie ervaringen hebben ertoe geleid om te beginnen met Sander Peters Fotografie. Ik hoop nog veel mooie momenten te kunnen vastleggen! Begin 2012 heb ik twee van mijn hobby?s kunnen samenvoegen: fotografie en muziek. Ik ben als fotograaf gaan werken bij discotheek Brothers Festival Dome. In een jaar heb ik hier veel kunnen leren en heb ik veel leuke mensen voor de camera gehad. Dit heeft inmiddels geleid tot verschillende opdrachten waar ik veel plezier aan beleef. Ook ben ik vanaf begin 2013 werkzaam voor We Are The Night waardoor ik het hele jaar door kan fotograferen in verschillende discotheken en op festivals.

Alle werken van Sander Peters


Meer weten over Sander Peters?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kvernufoss als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kvernufoss van Sander Peters

Koop de foto Kvernufoss van Sander Peters op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 108 198
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden