Kwelders Punt van Reide

Kwelders Punt van Reide van Ronnie Schuringa

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Kwelders Punt van Reide van Ronnie Schuringa

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 319262
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

De punt van Reide is een schiereiland in de Dollard. De landtong is het restant van de oeverwal van de Eems, waaraan twee dorpen lagen: Westerreide en Oosterreide. In de loop der tijd is vrijwel het hele gebied weggeslagen door stormvloeden. Het schiereiland dat is overgebleven bestaat voor het grootste deel uit kwelders; alleen bij stormvloed loopt het terrein nog onder.

Door de ligging is de Punt van Reide een oase van rust voor een groot aantal vogels. Ook zijn er vaak zeehonden te zien, die bij eb op de slikbanken liggen. Vanuit Buitenplaats Reidehoeve, net onder Termunten, is het gebied goed te bezoeken. Het bezoekerscentrum geeft allerlei informatie over het natuurgebied. Zo draait er een film over het gebied, zijn er in de vitrinekasten opgezette wadvogels van dichtbij te bekijken en staan er verschillende informatiepanelen met uitleg. Vanuit Buitenplaats Reidehoeve kunnen verschillende wandelingen gemaakt worden over de Punt van Reide.

Over Ronnie Schuringa

Ronnie Schuringa profielfotoVolg je passies ?.Mijn passies heb ik in het jaar waarin ik 50 werd bijgesteld en heb ik besloten stil te staan bij waar het in het leven om gaat en wat mij uiteindelijk gelukkig maakt.Hierover nadenkend kwam ik tot de conclusie dat ik me graag weer wilde ontwikkelen in mijn creatieve passie van fotografie en grafisch ontwerpen.Tijdens mijn zoektochten om mijn passies te verwezenlijken blijf ik mij verwonderen over de schoonheid van de natuur en de kleine pure dingen die het leven zo mooi maken.Het is nu tijd om stil te staan, adem te halen en aandacht te geven aan al dit moois en dit met passie vast te leggen en met anderen te willen delen.

Alle werken