Kyocera Stadion, ADO Den Haag (5)

Kyocera Stadion, ADO Den Haag (5) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kyocera Stadion, ADO Den Haag (5)

van Tux Photography

Kyocera Stadion, ADO Den Haag (5) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 136288
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto van het stadion van voetbalclub ADO Den Haag is gemaakt op een avond in maart 2014.
Het Kyocera stadion is officieel geopend op 30-07-2007. Tot halverwege 2010 heette het stadion nog het 'ADO Den Haag stadion'. Het stadion biedt plaats aan 15.000 toeschouwers.
Wat ik zelf wel grappig vind, is het adres van het stadion. Dit is namelijk Haags Kwartier 55, wat refereert aan het 'Haags Kwartiertje' tijdens wedstrijden van ADO Den Haag. Dit is het laatste kwartier van de wedstrijd en de supporters juichen en schreeuwen hun spelers dan extra toe in de hoop op een goed resultaat in de wedstrijd.
De foto is gemaakt met behulp van een statief en afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 30 seconden en het diafragma f11.

Dit werk wordt aangeboden door Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken