Kyocera Stadion, ADO Den Haag (6)

Kyocera Stadion, ADO Den Haag (6) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 140930

Kyocera Stadion, ADO Den Haag (6) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto van het stadion van voetbalclub ADO Den Haag is gemaakt op een avond in maart 2014.
Het Kyocera stadion is officieel geopend op 30-07-2007. Tot halverwege 2010 heette het stadion nog het 'ADO Den Haag stadion'. Het stadion biedt plaats aan 15.000 toeschouwers.
Wat ik zelf wel grappig vind, is het adres van het stadion. Dit is namelijk Haags Kwartier 55, wat refereert aan het 'Haags Kwartiertje' tijdens wedstrijden van ADO Den Haag. Dit is het laatste kwartier van de wedstrijd en de supporters juichen en schreeuwen hun spelers dan extra toe in de hoop op een goed resultaat in de wedstrijd.
De foto is gemaakt met behulp van een statief en afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 30 seconden en het diafragma f11.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken