LBD/ zwarte jurk aan oude meterkast in oude urban fabriek.

van Tineke Bos

- Werkcode: 286 252

Tineke Bos over LBD/ zwarte jurk aan oude meterkast in oude urban fabriek.

The Little Black Dress geschoten in een verlaten fabriek. Komt prachtig uit op aluminium voor industrieel effect. Door Europa geëxposeerd als 1 van de contest winnaars van de World Wide Urban Photo Awards 2017
LBD/ zwarte jurk aan oude meterkast in oude urban fabriek. vind je in de categorieën Beton, Contemporary, Fotografie, Industriële vormgeving, Jurk, Little Black Dress, Meterkast, Mode, Modern, Muur (bouwsel), Urban / Street, Verlaten plekken en Woonstijl Industrieel.
Tineke Bos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tineke Bos

Mijn passie voor jurken is begonnen vanaf het moment dat ik als klein meisje op ballet mocht. Vanaf die dag werd ik betoverd door mijn zwierige tule-rokje en de lintjes van mijn balletschoentjes. Jaren later, tijdens mijn studie als fotostylist aan de Vogue Academy bleef de vrouwelijkheid van jurken/ballet mijn inspiratiebron. Ik raak geïnspireerd door prachtige kleurencombi's van o.a. verweerde materialen in verlaten fabrieken of van de magische kleurencombi's van de onderwaterwereld in combinatie met de zachtheid en vrouwelijkheid van ballerina's/jurken of andere objecten. Afgelopen zomer heeft mijn werk "Jurk aan oude meterkast" door Europa geëxposeerd vanwege het feit dat deze foto werd uitgekozen als 1 van de laatste 30 winnaars van de wereldwijde Urban Photo Awards Contest, waar ruim 1500 fotografen van over de hele wereld aan meededen. Voor mij persoonlijk een bekroning op mijn werk!

Alle werken van Tineke Bos


Waarom je kiest voor LBD/ zwarte jurk aan oude meterkast in oude urban fabriek. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

LBD/ zwarte jurk aan oude meterkast in oude urban fabriek. van Tineke Bos

Koop de foto LBD/ zwarte jurk aan oude meterkast in oude urban fabriek. van Tineke Bos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 286 252
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.