LBD/ zwarte jurk aan oude meterkast in oude urban fabriek.

LBD/ zwarte jurk aan oude meterkast in oude urban fabriek. van Tineke Bos

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

LBD/ zwarte jurk aan oude meterkast in oude urban fabriek.

van Tineke Bos

LBD/ zwarte jurk aan oude meterkast in oude urban fabriek. van Tineke Bos

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 286252
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

The Little Black Dress geschoten in een verlaten fabriek. Komt prachtig uit op aluminium voor industrieel effect. Door Europa geëxposeerd als 1 van de contest winnaars van de World Wide Urban Photo Awards 2017

Dit werk wordt aangeboden door Tineke Bos

Tineke Bos profielfotoMijn passie voor jurken is begonnen vanaf het moment dat ik als klein meisje op ballet mocht. Vanaf die dag werd ik betoverd door mijn zwierige tule-rokje en de lintjes van mijn balletschoentjes. Jaren later, tijdens mijn studie als fotostylist aan de Vogue Academy bleef de vrouwelijkheid van jurken/ballet mijn inspiratiebron. Ik raak geïnspireerd door prachtige kleurencombi's van o.a. verweerde materialen in verlaten fabrieken of van de magische kleurencombi's van de onderwaterwereld in combinatie met de zachtheid en vrouwelijkheid van ballerina's/jurken of andere objecten. Afgelopen zomer heeft mijn werk "Jurk aan oude meterkast" door Europa geëxposeerd vanwege het feit dat deze foto werd uitgekozen als 1 van de laatste 30 winnaars van de wereldwijde Urban Photo Awards Contest, waar ruim 1500 fotografen van over de hele wereld aan meededen. Voor mij persoonlijk een bekroning op mijn werk!

Alle werken

Klantfoto's: LBD/ zwarte jurk aan oude meterkast in oude urban fabriek. van Tineke Bos

Klantfoto: LBD/ zwarte jurk aan oude meterkast in oude urban fabriek. van Tineke Bos, als print op doek