Facebook pixel
LEFTOVERS

LEFTOVERS van Ans de Bie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • LEFTOVERS van Ans de Bie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 215203

LEFTOVERS van Ans de Bie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
LEFTOVERS van Ans de Bie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Eenvoudige bloemen en planten, die groeien in de stad of aan de rand van de stad. Gewoon dicht bij huis. Voor sommigen onkruid, voor mij herinneringen aan aan de lange wandelingen die ik als kind maakte met mijn vader. Deze bloemen heb ik gefotografeerd tijdens zonsopkomst, 's ochtends vroeg, aan het einde van een lange koude winter. Dan zijn de bloemen uitgebloeid en wat er over is lijken droogbloemen. Soms zit er nog een klein laagje ijs op de uitgebloeide bloemen.

Over Ans de Bie

Ans de Bie profielfotoMijn naam is Ans de Bie. Geboren en getogen in Eindhoven. Ik ben al jaren actief als beeldend kunstenaar. Mijn opleiding heb ik genoten aan de Kunstacademie in Den Bosch en dat heb ik aangevuld met specifieke wat meer specialistische cursussen her en der. Ik werk op papier en canvas, met acrylverf, collage, aquarel, balpen en potlood , vaak in combinatie. Hiermee maak ik heel divers werk; van vrolijke kinderkamerkunst tot pop-art en abstracte kunst. De illustraties en kinderkamer werken zijn ontstaan door het bewerken van de tekeningen van mijn kinderen. Meestal maak ik hiervoor gebruik van aquarel, maar ook acrylverf en stempeltechnieken. Veel van de schilderijen die u in mijn shop ziet zijn in het verleden in veelvoud als zeefdrukken geprint en verkocht. Mocht u interesse hebben in origineel geschilderd werk op papier of canvas, kunt u contact met me opnemen; ansdebiemail@gmail.comhttp://dbwaterman.weebly.com/https://www.facebook.com/dbWatermanInterior

Alle werken