LOST IN AMSTERDAM (2019-335)

LOST IN AMSTERDAM (2019-335) van OFOTO RAY van Schaffelaar

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

LOST IN AMSTERDAM (2019-335)

van OFOTO RAY van Schaffelaar

LOST IN AMSTERDAM (2019-335) van OFOTO RAY van Schaffelaar

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 510559
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129 gratis verzending!

Dit werk wordt aangeboden door OFOTO RAY van Schaffelaar

OFOTO RAY van Schaffelaar profielfotoRay van Schaffelaar (1962) is geboren en opgegroeid in Amsterdam Slotervaart en woont momenteel met zijn vrouw en 2 zonen in Diemen. Hij studeerde piano lichte muziek aan het conservatorium in Utrecht en werkte daarna meer dan 21 jaar bij computercollectief. Inmiddels is Ray al 20 jaar actief als fotograaf. Als fotograaf richt hij zicht voornamelijk op reportage- en straatfotografie.

Zijn werk wordt gekenmerkt door een subtiel gevoel voor compositie en kleur, maar bovenal door een grote interesse in mensen. Zijn foto’s tonen de werkelijkheid met een twist, waardoor zij aan een betekenislaag raken die wij als toeschouwer wel herkennen maar zelf niet zien.

“Fotografie is in plaats van muziek mijn tweede natuur geworden. Ik heb altijd de sterke drang om momenten vast te leggen. Elke situatie in het leven kent fantastische momenten. Mijn doel is om die momenten te stelen. In de fotografie volg ik mijn gevoel… blindelings zou ik bijna zeggen ? “

In zijn vrije tijd is Ray een gepassioneerd jazzpianist en kunstschilder.

Alle werken