Shop nu met 10% korting Nog 1 dag en 23 uur geldig!

LOVE

van Natalie Bruns

- Werkcode: 488734

Natalie Bruns over LOVE

Uiteraard is het onder andere het levensmotto / de quote die u aanspreekt, maar ik wil u ook graag uitleggen wat nu juist deze afdruk zo uniek maakt.

Er is maar één alfabet met precies deze kleuren, omdat ik elke letter zelf met de hand geschilderd heb. Ik heb gekozen voor de vrolijke felle kleuren geel, groen en turquoise. De originele letters zijn elk ongeveer 15 cm groot. Daarna zijn ze professioneel gefotografeerd en in Photoshop zo geprepareerd dat er woorden mee gemaakt konden worden.

Klein op het scherm is niet goed te zien hoeveel details erin zitten, maar ik verzeker u dat als u de afdruk in huis heeft dit absoluut zichtbaar is. De structuur van het papier, de vermengde kleuren die van elke letter net even anders is en de buitenste lijnen die niet digitaal glad en strak zijn, maar echt handwerk lijnen.

Ik raad u aan om naar de 'LOVE' poster in mijn galerij kijken. Als u daar op inzoomt (door op de foto te klikken), zijn de details beter zichtbaar.

Heeft u zelf een tekst die u graag met deze aquarel letters geschreven wil hebben? Of in uw eigen taal? Neemt u dan contact met me op via mijn eigen website shot-it.nl. (de link is te vinden naast mijn biografie tekst) Zodra de persoonlijke tekst af is kan de bestelling gewoon via 'werk aan de muur' of 'oh my prints' afgehandeld worden zodat u verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit.
LOVE vind je in de categorieën Ambacht (handwerk), Aquarel, Kleur collecties, Liefde, Motto, Optimisme, Positivisme, Schilderijen, Uitdrukking en letters.
Natalie Bruns profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Natalie Bruns

Welkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Alle werken van Natalie Bruns


Meer weten over Natalie Bruns?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor LOVE op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

LOVE van Natalie Bruns

Koop dit schilderij LOVE van Natalie Bruns als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 488734

Shop nu met 10% korting
Nog 1 dag en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131 118 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.