La lenteur des jours

van Sandrine Lambert

- Werkcode: 50284

Sandrine Lambert over La lenteur des jours

2013 acryl en mixed media

Het is niet bepaald hip om toe te geven dat de tijd voor jou niet voorbij vliegt. Soms duurt een dag gewoon te lang. Doordat je niet weet wat je ermee moet of door iets te moeten dat je niet prettig vindt. In beide gevallen wordt het gezien als falen. Wie succesvol is heeft altijd tijd te kort maar vindt dat niet erg want alles is echt even leuk! Dit werk wil mensen weer met hun voeten op de grond brengen en tonen dat verveling heel normaal is.
La lenteur des jours vind je in de categorieën Acrylverf, Collage, Sandrine Lambert, Schilderijen, Tijd, Verveling en origineel.
Sandrine Lambert profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sandrine Lambert

Sandrine Lambert (1974) is een Belgische auteur en illustrator van vooral poëzie en kinderboeken. Daarnaast schildert ze en speelt ze muziek. Meer info over haar werk vind je op https://www.avondroodboeken.be

Alle werken van Sandrine Lambert


Waarom je kiest voor La lenteur des jours op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

La lenteur des jours van Sandrine Lambert

Koop de collageLa lenteur des jours van Sandrine Lambert op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 50284
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.