Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 4 uur geldig!

La vie en rose

van Kris Hermans

- Werkcode: 290 441

Kris Hermans over La vie en rose

Opvliegende flamingo's in de Camargue. Expressionistisch beeld waar je uren kan naar blijven kijken. Het koste me ontzettend veel moeite om dit beeld te kunnen maken, maar ik ben er erg tevreden over. Uniek!
La vie en rose vind je in de categorieën Abstract, Blur, Camargue (gebied), Fantasie, Flamingo's, Kunst, Natuur en Weer, Natuurfotografie, Out-of-the-box, Roze, Touch of Blue, Vogels en Zen.
Kris Hermans profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kris Hermans

Kris Hermans is een gepassioneerde fotograaf die naast studiobeelden ook veel natuurbeelden maakt. Zijn beelden worden gekenmerkt door emotie en perfectie.
Vogelfotografie wordt bijna uitsluitend beoefend vanuit een verdoken opstelling. Zo wordt er gebruik gemaakt van schuilhutten, schuiltenten, camouflagenetten en soms zelfs de auto. Er wordt vaak spiegelglas gebruikt om minimale verstoring te verzekeren.

Alle werken van Kris Hermans


Waarom je kiest voor La vie en rose als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

La vie en rose van Kris Hermans

Koop La vie en rose van Kris Hermans op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 290 441

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
213,-192,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.