Laag water in de Waal bij Nijmegen

Laag water in de Waal bij Nijmegen van Maerten Prins

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Laag water in de Waal bij Nijmegen

van Maerten Prins

Laag water in de Waal bij Nijmegen van Maerten Prins

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 420384

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 0 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 100 gratis verzending!

Omschrijving

Skyline van Nijmegen. Foto genomen aan het eind van de middag, in november 2018. Het water in de rivier de Waal staat extreem laag. Op de voorgrond de zogeheten Veerstoep - een aanleghaven aan de kant van Lent, die nu onbereikbaar is voor schepen. Door gebruik te maken van een grijsfilter kon ik een minuut lang belichten. De witte streep die boven de rivier lijkt te zweven, is een passerende boot. Centraal de Sint-Stevenskerk.

Dit werk wordt aangeboden door Maerten Prins

Maerten Prins profielfotoFotografie geeft me de mogelijkheid om zichtbaar te maken wat anders verscholen blijft in de stroom van visuele indrukken. Het liefst breng ik in mijn foto's de werkelijkheid terug tot een abstractie. In vlakken, lijnen, kleuren en schaduwen zie ik ritme en schoonheid. Ik heb diverse keren geëxposeerd en een drietal fotoboeken uitgebracht (bij Blurb - je kunt ze daar ook zelf bestellen). Naast fotograaf ben ik docent aan de de vakgroep Sociale en Cultuurpsychologie van de Radboud Universiteit te Nijmegen. Ik ben afgestudeerd en gepromoveerd in de Cultuurpsychologie, en heb me gespecialiseerd in jongeren en jeugdcultuur. Dat onderwerp heeft niet direct met mijn fotografie te maken, maar de wetenschap heeft me wel geleerd om goed te kijken.

Alle werken