Låtefossen - Noorwegen

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 109 125

Ricardo Bouman over Låtefossen - Noorwegen

Låtefossen is een bekende tweeling-waterval met een hoogte van van ongeveer 165 meter. Dit spectaculaire waterval is gelegen in Hordaland vlak onder het plaatsje Odda.
Låtefossen - Noorwegen vind je in de categorieën Fotografie, Hordaland, Landschappen, Låtefossen, Natuur en Weer, Noorwegen, Norway, Norwegen, Odda (gemeente), Rotsen en Waterval.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, illustrator en fotograaf uit Zoetermeer.
Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch.

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Låtefossen - Noorwegen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Låtefossen - Noorwegen van Ricardo Bouman

Koop de foto Låtefossen - Noorwegen van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 109 125
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
159,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden