Lachende leeuw

van Ellen van Schravendijk

- Werkcode: 259 410

Ellen van Schravendijk over Lachende leeuw

Portret van een lachende leeuw, genaamd Kongo.
Hij is blij overgeplaatst te zijn vanuit Friesland (Felida) naar Lionsrock (Zuid-Afrika). Felida behoort bij de stichting Viervoeters. Deze stichting strijdt wereldwijd om dieren een waardig bestaan te geven. Zij zijn geheel afhankelijk van donaties.
Lachende leeuw vind je in de categorieën Contemporary, Digitale Kunst, Fotografie, Freedom, Lionsrock, Portret, The Lion King, Vreugde, Zuid Afrika, Zwart-wit, laughing, leeuwenkop en lion.
Ellen van Schravendijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen van Schravendijk

Fotografie is mijn passie. Ik vind het fantastisch om datgene wat er allang is op een mooie manier vast te leggen, uit te lichten en te laten zien. Ik haal mijn inspiratie uit de natuur en architectuur zowel in Nederland als tijdens mijn reizen. De polder waar ik woon geeft mij vele mogelijkheden om thuis er lekker op uit te trekken. Zuid Afrika is mijn favoriet voor fotografie van wild life. Olifanten hebben mijn hart gestolen. Uren kan ik naar een kudde olifanten kijken, naar het gedraai, het geduw en de trage en logge manier van bewegen. Ik heb het geluk gehad dat ik bij de roofdieropvang in Friesland Felida, van de Stichting Viervoeters meerdere keren leeuwen en tijgers van dichtbij heb kunnen fotograferen. Ook in Lionsrock in Zuid Afrika mocht ik langere tijd bij deze grote katachtigen vertoeven om ze vast te leggen. Sinds de digitale fotografie zijn intrede heeft gedaan is mijn computer mijn doka van vroeger. Zie ook https://www.studiohetzuidje.nl

Alle werken van Ellen van Schravendijk


Waarom je kiest voor Lachende leeuw op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lachende leeuw van Ellen van Schravendijk

Koop dit digital art werk Lachende leeuw van Ellen van Schravendijk als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 259 410
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.