Lago Antorno in de Dolomieten, Italië van Adelheid Smitt

Werkcode: 690 349 Kopieer de werkcode

Adelheid Smitt profielfoto In noord Italië, in de Dolomieten liggen een aantal fantastische landschappen en mooie meren. Het Lago Antorno blinkt niet uit door zijn maat, maar wel door het prachtige zicht op de bekende berggroep '3 Cime di Lavaredo'. Op een mooie rustige herfstdag kwam dit uitzicht helemaal tot zijn recht met reflecties van de goud gele larixen in het water.

Dit werk wordt aangeboden door Adelheid Smitt

Ik kreeg op mijn 8ste verjaardag mijn eerste camera. Nu, vele camera's later ben ik uitgekomen bij een 'full-frame' spiegelloze camera en is mijn passie voor de fotografie een belangrijk deel van mijn leven geworden.
Ik reis veel, over de hele wereld, en fotografeer graag landschappen zowel als steden in het blauwe uur. Ik hoop dan ook dat mijn beelden kunnen inspireren en ik zou het geweldig vinden als mijn liefde voor fotografie het uiteindelijk brengt tot bij jullie aan de muur.

Meer weten over Adelheid Smitt?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Rob
Nederland
5 / 5

Goede adviezen en uitstekende communicatie over bestellen en verzenden

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Peter
Nederland
5 / 5

Klasse hoe de kwaliteit, opvolging na de bestelling en levering zo vlekkeloos verlopen zijn.
Oeps, de marge voor de beginzin was een beetje kort, maar dan maak ik het hier maar goed. Wat ben ik blij als een kind dat Sinterklaas net op bezoek heeft gekregen en dat dankbaar alle cadeautjes begint uit te pakken. En er vooral van geniet. Toen ik mijn keurig verpakte pakket voorzichtig opende, zag ik beetje bij beetje de kracht en de rauwe puurheid dat dit canvasdoek voor mij uitstraalt. Ik ben zo een beetje een vintage-lover die niet zo houdt van 'gepolijste' kunst. Voor mij moet er iets menselijks in zitten, iets gedurfder dan mainstream en dat heb ik hierbij gevonden. Het past perfect in mijn gedurfde interieur dat heel veel zegt over wat ik belangrijk vind in mijn leven. Mag ik Stephanie nog even bedanken voor haar aangename, vriendelijke manier waarop ze mij per mail begeleid heeft naar mijn prachtige aankoop? Stephanie, zulke klasse waardeer ik ! Jou gedrevenheid geeft een extra toets aan de beleving van dit prachtig kunstwerk. (Heb overigens al meerdere complimentjes gekregen over mijn nieuwe 'muuraanwinst')! Lieve groetjes, Peter Van den Veyver

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Billy en Unice
Nederland
5 / 5

GEWELDIG.
Mijn ervaring met Team Werk aan de Muur is in 1 woord GEWELDIG. Altijd heel vriendelijk. Denken graag mee met de klant en houden ook rekening met specifieke wensen. Doen hun uiterste best ook voor speciale verzoeken betreft o.a. eerder leveren etc. Reageren ook meteen. Super. Heel graag tot een volgende keer. Billy en Unice

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Michiel
Nederland
5 / 5

Hele fijne en snelle afhandeling. Bestelling was helaas vertraagd door de vakantieperiode van de productie, maar Werkaandemuur bood direct een alternatieve oplossing.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Jos
Nederland
5 / 5

Alles geheel naar wens verlopen, zeker een aanrader.
Alles is netjes en snel en volgens planning verlopen. Werk zat keurig verpakt en met duidelijke uitleg hoe een en ander te monteren cq op te hangen. Dus voor mij een positieve ervaring en zal er zeker nog eens een ander werk kopen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
Marjolijn
Nederland
5 / 5

Erg mooie kwaliteit, wel vrij duur.
We hebben een akoestisch paneel besteld en zijn daar erg blij mee. De service is ook goed (we hadden eerst een zwart frame besteld, maar op basis van de kleur van het doek werd ons vervolgens aangeraden om een andere kleur frame te bestellen). Erg prettig dat er zo met ons is meegedacht. Het is vervolgens snel geleverd en eenvoudig en snel in elkaar te zetten! We zijn erg blij met ons schilderij. Al met al vinden we het alsnog best wel veel geld voor wat je krijgt, maar het was het wel waard!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
Marian Kool
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur is een aanrader! De app om je werk virtueel op te hangen is top. Tussen bestellen en leveren krijg je per mail leuke info en tips en word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het schilderij (voor in de tuin) voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wat ons betreft is dit niet de laatste bestelling bij Werk aan de Muur.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2021
Wil
Nederland
5 / 5

Mooie en duidelijke website. Prachtige foto's om uit te kiezen en ook heel veel. Mooi afgewerkt. Ook de levering en verzending is prima verzorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Wilma
Nederland
5 / 5

Mooie foto’s en goede afwerking
Ik heb heel blij met de foto’s die ik heb besteld: mooie en goede kwaliteit en snelle afhandeling

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
Corry Baan-van Noord
Nederland
4 / 5

Bestelling correct afgehandeld, resultaat helemaal naar ons zin!
Prima begeleiding/service bij bestelling en aflevergegevens. het eind=resultaat vinden wij heel leuk staan. keurig verpakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
L. van den Assem
Nederland
5 / 5

Aanbeveling Werk aan de muur
Zeer tevreden! Bestelling was goed verpakt; snelle levering. Prachtig werk hangt nu aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
M.
Nederland
5 / 5

Betaalbare kunst aan de muur
Prettige website waardoor je eindelijk de Ikea schilderijen kunt vervangen door iets betaalbaars en moois. Af te drukken als poster, of op verschillende andere ondergronden op verschillende formaten. Wij zijn er erg blij mee. Wordt goed verpakt en redelijk snel verzonden. Wij komen zeker nog eens terug.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Lago Antorno in de Dolomieten, Italië van Adelheid Smitt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
157,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden