Lago di Braies in de Dolomieten, Italië - 1

Lago di Braies in de Dolomieten, Italië - 1 van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Lago di Braies in de Dolomieten, Italië - 1

van Tux Photography

Lago di Braies in de Dolomieten, Italië - 1 van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 358619
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Lago di Braies in de Dolomieten, Italië.

Deze foto van het mooie meer met de naam Lago di Braies heb ik gemaakt in de Dolomieten in Italië. Tijdens een mooie ochtend in augustus 2017 was het genieten om bij dit meer te wandelen en te fotograferen.

Als fotograaf kan ik enorm genieten van mooie landschappen. Meren en berglandschappen zijn daarbij een aantal van mijn favorieten. Ik vind het heerlijk om in mooie lichtomstandigheden te fotograferen bij dit soort landschappen.

Wilt u meer foto's bekijken van de Dolomieten of andere onderwerpen? Klik dan op de button 'Alle Werken'.

Dit werk wordt aangeboden door Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken