Lake Hawea - Nieuw Zeeland

Lake Hawea - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 77128

Lake Hawea - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
112 gratis verzending!
Lake Hawea - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Landschapsfoto van het ruige gebergte bij Lake Hawea in Nieuw Zeeland. Deze foto is gemaakt in de buurt van het plaatsje Wanaka in de buurt van Queenstown. De foto toont het grote meer genaamd Lake Hawea. Groene heuvellandschappen aan de voet van de berg gaan langzaam over tot een ruige berglandschap. Boven de berg waren enkele dreigende regenwolken aanwezig. De foto bestaat uit een mooie vlakverdeling bestaande uit elementen als: water, heuvels, bossen, ruwe gesteente en regenwolken wat in zijn geheel een dramatisch beeld weergeeft. Dit is een mooi beeld van het Nieuw Zeelandse hooglanden en zijn onregelmatige klimaat.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken