Lake Hawea - Nieuw Zeeland

Lake Hawea - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 77128

Lake Hawea - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Landschapsfoto van het ruige gebergte bij Lake Hawea in Nieuw Zeeland. Deze foto is gemaakt in de buurt van het plaatsje Wanaka in de buurt van Queenstown. De foto toont het grote meer genaamd Lake Hawea. Groene heuvellandschappen aan de voet van de berg gaan langzaam over tot een ruige berglandschap. Boven de berg waren enkele dreigende regenwolken aanwezig. De foto bestaat uit een mooie vlakverdeling bestaande uit elementen als: water, heuvels, bossen, ruwe gesteente en regenwolken wat in zijn geheel een dramatisch beeld weergeeft. Dit is een mooi beeld van het Nieuw Zeelandse hooglanden en zijn onregelmatige klimaat.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name het vastleggen van bijzondere landschappen. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat. Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama en dat is precies wat hij graag vastlegt. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd altijd de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De fotobeelden van Ricardo zijn naast een sfeervolle muurdecoratie voor woning- en kantoorinterieurs, ook uitermate geschikt voor on- en offline media-uitingen. Kijk ook op: https://www.desenho.nl/eyecatcher

Alle werken